Pages

11 Disember 2007

Team Building Finance Part II~~~~~

Gambar-gambar menarik ni dari paparan album Team Building saya...Kenangan Terindah..



Meredah ombak...




Team Champion Team Building kami ~Fulamax~ mengatur strategi.Jeles betul Dihah



Yang ni team Dihah V2..cuba cari mana satu Dihah? Kami masa ni dah tak larat nak mendayung....



Kami kusyuk siapkan rakit dalam masa 30 minit sahaja...Times Up!!!




Mengenal keluasan laut...kedamaian dalam diri....




Sesuatu yang mendamaikan.




Hijau..




Gambar kenangan kami setelah penat 2 hari ber"Team Building"



Sape paling comel dalam gambar ni?




Dihah paling suka picture ni......cute sangat, walau semua tak bersedia...Erm,,...lupa pula, apa yang kami gelakkan.......Kak Intan? Pakwe akak tu yang mana satu ya?

5 ulasan:

  1. Ehhhh... mana leh bagitau mana satu boyfriend ku!! Hik..hik..hik... tapi yg pasti, comelnyerrr dia... ahak..ahak..

    Thanks Dihah... sebab sudi letak gambar dia!

    BalasPadam
  2. waaa sangat best ektibiti2 iteww!!! diya dh lame tingin nak berkayak. nnt de peluang, dihah ajar diya okeh. best2~

    BalasPadam
  3. hehehehhe...
    phewiiiit...
    er.... aku dah komen...jgn kasi hilang komen aku...

    BalasPadam
  4. hehehehhe...
    phewiiiit...

    aikk??? sunan pun ada sini....?!

    BalasPadam
  5. kak intan,~~
    sama-sama kasih....:) so sweet kan? Dihah pandang dari jauh ajer lah yer...

    ariayumi,~~
    xtvt memang best. Dihah boleh ajar, nanti takut rakit terbalik...heheheh

    Sunan_jati~~
    hehehe, kiter takkan bagi hilang komen sunan.....bila pulak komen hang hilang dalam blog ni?sape yang delete sebenarnya atau memang tidak pernah berlaku?

    13May,
    Sunan dengan 13May bukan kembar siam ke?:)

    BalasPadam