Pages

04 Jun 2008

Comel tak?


Salam semua, picture di atas ni, gambar anak-anak buah Dihah yang cute macam mak menakan/sedara dia...he he he.

Hanya ni sahaja dapat Dihah kongsikan.Banyak lagi picture comel, tapi dalam simpanan peribadi. Hari ni Afrina telefon, katanya, "bila nak balik...Afrina rindulah....." eeeee, geramnya........
Baru balik semalam, dah rindu....dahlah petah bercakap...!



3 ulasan:

  1. salam dihah dear... so sorry, sblm ni kite tak save link dihah. [dh update link dihah]. hope dihah tak majuk dh. huhu. kite tak pandai nak pujuk neh. :p

    p/s-irfan tu ade harapan jadik hemsem bile besar nanti. huhu. nak ngorat awal2 lah :p

    BalasPadam
  2. salam,

    13may,
    chewah..hihih

    diya,
    huhu...dihah tak ngajuk lah,,,saje jer, nak suh diya pujuk...
    irfan tu hensem erk? wakiki....macam mak menakan dier gaks...comel ajer...hahhaaahhaa..(perasan dihah ni)

    BalasPadam