Pages

23 Jun 2008

Macam Dalam Lukisan!

Gambar dari Cik Zai...Thanks beri kebenaran uploadkan di blog Dihah. My prenz semua sebenarnya, seminggu lepas baru pulang dari Gunung Kinabalu Sabah. Dihah nak pergi...tapi...tapi.....tapi........

Ada kelaslah....ada benda nak kena siapkanlah...

Semoga pengalaman kalian berjalan-jalan, menambah ilmu di dada. Kecantikan dan keindahan Gunung Kinabalu pasti menggamit kenangan.
My Prenz yang ke Sabah - KikiMikasa, Hasuga, Adik Wani, Kak Zai (hehehe), Kama, kakak-kakak cute and bro-bro hencem Finance Department! Mesti best kan? Alhamdulilah, mereka selamat kembali dan membawa berbagai cerita penuh keriangan bersama keagungan Ilahi. Terima kasih dengan berbagai-bagai cenderahati yang Dihah perolehi. Kecil tapak tangan, Stadium Old Trafford Dihah tadahkan...






Sekadar beberapa picture yang sempat Dihah uploadkan.....macam dalam lukisan!

6 ulasan:

  1. hah? ni gambar betul ke? macam tak percaya! cantik sangat ikan2 tu!

    BalasPadam
  2. subhanallah... indah kan ciptaan Tuhan ni... cantek sgt... :)

    BalasPadam
  3. wow..chantek..
    mmg mcm lukisan..
    :)

    BalasPadam
  4. antusufi,
    ikan laut...huhuhu..kat gunung ada menghijau sahaja..

    azah,
    betul, gambar tuh..jangan tak caya..Subhanallah..

    diya,
    indahkan? tapi kalaulah dapat pergi sendiri..lagi best!

    misstree,
    :)memang cantik pun....

    BalasPadam
  5. Tanpa Nama7/7/08 04:56

    salam....pegila , dpt naik gunung kinabalu sronok..sambil naik tu pun dpt rasa kebesaran Allah , tgk keindahan ciptaanNya dan kekerdilan diri kita ni ...naik jgn x naik..:)

    BalasPadam