Pages

14 Julai 2008

Kenangan Terindah II



Assalammualaikum w.b.t ;

Tiada kata yang mampu saya lafazkan, kecuali perasaan gembira dan alhamdulillah dengan
semua ingatan yang kawan-kawan sediakan untuk Dihah...wahhh...terkejut juga majlis makan-makan
sederhana dan mengharukan diri.....

Thanks banyak sangat dengan nilai kasih sayang untuk Hasuga, Kikimikasa, Waniey, Kak Zai (hehe), Sarina, Kak Pid dan Kak Has...

Semoga kalian juga terus bersama dalam lindungan Ilahi dan Hidayah.

Semoga persahabatan akan terus bersemi, Ukhwah disemai dengan tawa dan muhasabah kepada Keagungan Pencipta.

Ada juga gambar-gambar menarik, tapi dalam blog, sesuai untuk gambar ni sahaja lah yer....

Kenangan Terindah II

Tidak terlewat juga untuk ucapan Selamat Hari Jadi Untuk Kikimikasa yang ke 25 jugak 15 Julai 2008...hehehe....

Jeng jeng......

Sayang semua...

Sekarang ni terasa blog dah jadi macam cerita peribadi pula...tapi tak mengapa...bukan selalu mencari glamour....huhuhuhu..



6 ulasan:

  1. kat photoscape tu, klik butang 'edit' ...pastu cari 'object' dan cari lambang 'T' utk masukkan perkataan

    selamat mencuba! :)

    BalasPadam
  2. Salam Dihah,
    Abgjas ucapkan selamat menyambut ulangtahun buat Dihah. Moga panjang umur, murah rezeki, bertambah iman serta berjaya dunia akhirat - amin.

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Lahir. MOga panjang umur n murah rezeki... :)

    BalasPadam
  4. erk, diya terlambat. huhu. happy belated birthday dihah. moga sihat2 slalu... :)

    BalasPadam
  5. eppy bday ukhti
    moga pnjg umor n dirhmati Allah
    bday sy5 ari dr bday ukhti ;)

    BalasPadam
  6. BismiLlah wal HamduliLlah.
    As-Salamu`alaikum wa RahmatuLlah ya Habibati...


    Masya`ALLAH wal HamduliLlah :)

    `Eid milad sa`eid. Semoga dilimpahi keberkahan zahir dan batin, dan tercurah segala anugerah dan kebahagiaan sepanjang usia mu, dan dilimpahi keredhaan ALLAH `Azzawajalla di dunia dan di Akhirat dan juga ke atas kedua abi dan ummi mu dengan barakah RasuluLlah ShalALLAHu`alaihiwasalam.

    Amiin ya ALLAH, ya Rabb, ya Rahman, ya Rahim, ya Hayyu, ya Qayyum, ya Dzal Jalali wal Ikram...

    Fi amaniLlah wALLAHu a`lam bisawab.

    BalasPadam